Spoed

Spoedklachten kunnen bij ons altijd binnen 24 uur een afspraak krijgen, wanneer je voor 11:00 uur met een spoedklacht belt, kun je dezelfde dag nog langskomen om geholpen te worden.
Hier vindt je meer informatie over onze spoedklachten procedure.
Hier vindt je meer informatie over spoedklachten buiten onze reguliere openingstijden

Trauma

Een losgeslagen of afgebroken tand door een val of ander soort trauma wordt altijd direct door ons gezien. Bewaar een tand altijd vochtig, het liefst in een bekertje kraanwater en bel direct de tandarts!

Nabloeding

Als je een nabloeding hebt na het verwijderen van een tand of kies kun je altijd direct door ons worden gezien. Geef druk op de wond door dicht te bijten op een schone theedoek.

Wij reserveren iedere werkdag tijd om mensen met een acute klacht te helpen. Indien je voor 11:00 uur contact met ons opneemt, kunnen wij je dezelfde dag nog zien. Op werkdagen kun je altijd binnen 24 uur bij ons terecht voor een spoedafspraak. In de volgende gevallen kun je altijd zo spoedig mogelijk bij ons terecht.

Pijnklacht

Om pijnklachten te verhelpen is vaak enige tijd nodig. Bel daarom voor 11:00 uur met onze praktijk als je pijn in je mond begint te krijgen, wij kunnen je garanderen dat wij je dezelfde dag nog kunnen zien. Wanneer je na 11:00 uur belt of ver in de middag loop je het risico dat er niet voldoende tijd meer is om je op dezelfde dag nog te helpen.

Afgebroken tand of kies

Als een tand of kies afbreekt, kan dat ontsierlijk zijn of pijn doen door de scherpe randen. Je kunt binnen 24 uur bij ons terecht om te kijken wat er aan de hand is en hoe dat het beste gerepareerd kan worden. Scherpe randen kunnen wij direct voor je verwijderen. Soms kunnen we een noodreparatie uitvoeren.

Overig

Voor alle andere klachten kun je binnen 24 uur bij ons terecht om te laten onderzoeken of behandeling noodzakelijk is.

Spoedgevallen buiten onze reguliere openingstijden

Buiten de praktijkuren (praktijkuren: maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur) en tijdens de weekenden, algemeen erkende feestdagen en enkele extra gesloten dagen kun je voor zeer ernstige spoedklachten contact opnemen met de tandheelkundige spoeddienst van Groningen via nummer 050-5350370. Zij zullen je acute klachten verhelpen.